ти прийдеш?

ти прийдеш? ти надто довго був поруч,
бачити щодня твоє обличчя – важко,
знаєш, я не знаю хто з нас здобич
і хто до кого проситься в ліжко
не дзвониш... бачиш, а говорив, що вічно
розмальовуючи тіні тікаю від самотності,
іноді мені хочеться, щоб ти був ніжним,
але ти далеко від безтурботності...
пограємося в шахи? я граю чорними,
знаю, що ти ненавидиш поверхню...
нам треба навчитись бути добрими,
нам треба перестати любити зверхньо...


Рецензии