С Днем Рождения, Оля

1)Чудесами полон день,
День твоего рождения.
Поздравлять нам всем не лень
И желать тебе восхождения.

Припев:
Радуйся солнцу ясному,
Радуйся свету небесному,
Радуйся дню прекрасному,
Встреть его чистыми песнями.
Радуйся детскому лепету,
Братьям и сестрам радуйся,
Душевному радуйся трепету
Радуйся жизни, радуйся.

2)Будь чиста, проста, невинна
Отвори для счастья дверцу.
И пусть детский смех твой дивный,
Наполняет радостью сердце.

Припев:

01.09.08


Рецензии