Тебе шукаю

У почуттях я заблукала
Та не змінились відчуття.
Тебе знайшла, хоч не шукала,
Хоч ні - шукала все життя!!!

Тебе шукала у діброві,
Тебе шукала у гаю,
Тебе шукаю я відтоді,
Як зрозуміла, що люблю!

Тебе усе життя чекала
Та помилялась я не раз,
А ти не чув, як я гукала -
Мій крик тоді повільно згас!

Тебе шукала я по селах
Та у містах шукала я.
Я заглядала до оселі,
Де я колись була Твоя!

Тебе усе життя шукаю,
А ті ховаєшься весь час.
Не знаєш ти, що я кохаю,
Тому купаєшся в сльозах.

Тебе шукатиму до віку.
Я вірю - я тебе знайду,
Ти станеш моїм чоловіком
Лишень на щастя - не біду.

Тебе затримаю в обіймах,
Про почуття свої скажу.
Ти мій коханий, ніжний, милий
Тебе кохаю я і жду.

Тебе чекатиму, ти чуєш?
Благаю, швидше стань моїм.
Мій любий, знаю - ти сумуєш,
Бо підросте без тебе син!


Рецензии
Хоть в украинском я не сильна, но, боже мой, какой он красивый и мелодичный! а стих - еще более гармоничный.

Ольга Подгорбунских   22.11.2008 17:20     Заявить о нарушении
Спасибо,Оленька. Очень приятно. Спасибо, что не забываешь меня

Ангелочек В Ночи   19.12.2008 20:48   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.