У формат правил

Ми у форматі правил
Шліфуємо свої думки
Для тих хто править
В сердечній темноті.
Формуєм нові теми,
Ховаєм всі слова
Для нової "богеми",
Для нового сміття!
Штрихуєм сноведіння,
Вдивляючись униз,
По вражому велінню
задовольняємо каприз.
Фіксуємо бажання всі,
Їх проганяєм крізь ренген,
Щоб в черговому сні
Створити щастя маникен.
Форматуєм кожен рух,
Стираєм дійсність кляту,
За кожен справжній звук
В душі у немовляти!
Вдягаєм маску на лице,
Щоб жити в своїм світі,
І нами наче брязкальцем,
Дозволяєм володіти..!


Рецензии