01. 04. 08

закоханість більш не мета, не плавзасіб,
не час і не місце - та майже нічого.
але паперово зминається човен,
минаючи тіні картонного блазня.
зминається й тоне.

але обертаються тіні по колу,
рушаючи знову з нікуди в ніколи
але паперово зминається човен
але паперово...


Рецензии