Життя змережить, Вiтерцем повiе...

« Пошила мати синові сорочку,
Та вишити не встигла комірця.
- Життя змережить, - мовила,
- синочку…»
Олександр Царик.


Життя змережить, Вітерцем повіє,
А зміст його оцінимо пізніш…
Як всі розтануть втрачені надії,
Усе бери… Тільки мене залиш…

Життя змережить, будь на поготові,
Знай, друже, вічно сяє зіркою мета.
Усе старе, як Світ. Ніщо не нове…
Ступай і не гріши…Неси свого Хреста…

Життя змережить, в будь-якій нагоді,
Суворо запитає. Не втекти…
Замислитися, та дійти до згоди,
Щоб досягти людської висоти.

Життя змережить сивими нитками…
Вже істина ступнула на Олтар…
Нам міркувати чистими думками,
Щоб Діогену не шукати свій ліхтар…


11 жовтня 2007 року.
Автор Геннадій Сівак.


Рецензии
Не стерти зморшок, що з буден з"явились,
І срібла сивини не змити з скронь.
І не втекти від дум, що причаїлись,
До поки в серци палахтить вогонь.
=================================
Дякую вам!

Светлана Мулюкова   09.09.2010 21:32     Заявить о нарушении
Світлана!
Дякую Вам!!!
Бажаю щастя.
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   09.09.2010 21:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.