Ненароджене кохання

Якось в небі темно-синім,
Під рожевою зорею,
Польотом безхмарним, польотом повільним,
Ми зустрілися з нею.

Прозора свідомість, суттєвість кристальна,
Проникливий розум, краса ідеальна,
Зелені очі, та вогненні крила,
Твоє існування мене осліпило.

Красиво літаєш, та високо дуже,
До тебе піднятись я суто не дужий,
А ти все літаєш, та не відчуваєш,
Не помічаєш, ти просто не знаєш.

Літаю я поруч, поруч з тобою,
Але не смію торкнутись рукою,
Не смію твоє я серце зігріти,
Втрачає свій сенс подальше прагнення жити.

Падає каменем, загибле кохання,
Невже припинилось його існування,
Як знову в злетіти, я навіть не знаю,
В устах затверділо це слово – “Кохаю”...


Рецензии
цe досить крaсиво:)

Душа На Износ   26.05.2009 01:18     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.