Одне

Одне, велике і безкрайнє
Довічне, вірне
Де воно?
Де те кохання, що шукають
Всі люди як одно?
Хто його видумав?
Хто впевненість у нас уклав
Що воно є?
Ми звідусіль про нього чуєм
У фільмах, музиці, піснях
Романи і вірші читаєм
Та тільки там, не на очах.
Жертовне, пристрасне, високе,
Всесильне, ніжне і святе
Воно до всіх до нас приходить
Та тільки жаль, що з часом йде…


Рецензии