Feel Me Farewell Winter

As we sleep in each other arms
Nothing better could happen to me
As we kiss as we cry as we dream
We have all that we need inside us.
I`m so happy I’m ready to die here
I`m so happy I`ve nothing to fear, nothing to fear
Well

Farewell winter
Farewell

Lay me down lay me
I don`t care it is already raining
Cause inside it is not
Inside it is not
Well I want you , I kneel feel me
Feel me baby feel
Nothing to fear it is nothing to fear


Рецензии