Чому не я?

Чому не я?
Чому не можу
Кохати...
Наче день і ніч
Блукаєм ми
По різним кутам хати
Дивлюсь,
А ти відводиш очі
Послухай
Я тобі шепочу
Пробач,
Кричати я не можу
Не можу бо болить душа
Бо на щоці блищить сльоза
Чому стіна
Така висока?
Чому вона
Така жорстока?
Вона отак мене гвалтує
Сердечко ріже і чатує
Коли я зникну чи помру
Чи геть від тебе я піду
Я тихо бьюся об ту стіну головою
А ти все дивишся за мною
Розбий ту стіну, я благаю
Бо я її не подолаю
Розбий, і будь ти чоловіком
Чи ти забув про це із віком?
Убий мене або кохай
Мені вже все одно, нехай...


Рецензии