Мара

Ляціть мая мара,скрозь гора і хмары
Скрозь цемру і вецер па усім белым свеце
Ляціць над радзімай маёю адзінай,
Ляціть над палямі ,лясамі,лугамі.

Туды,дзе блытаюцца Нёмана хвалі
Туды,дзе свабода,туды,дзе каханне
Туды,дзе я папараць –кветку шукаю
Туды,дзе світанне з табой сустракаю.

Няма там ні смутку ні гора, трывогі
Сыходзяць у адну там дзве нашы дарогі
І крочым па ёй мы да самае смерці
І крочаць па ёй з намі нашыя дзеці.

Ляціць мая мара у блакітным прасторы,
Яна пераможа зямное Усё гора.
І здейсніцца можа,а можа і не
Няхай ёй надзея мая дапаможа
Няхай не згарыць мая мара у агне.


Рецензии