Як и Yummy

Як пришёл к огромной яме,
Asked, why it's so yummy,
Отвечала яма яку:
That you feel is so wacky

Як задумался, присел,
Thought it right was forsure
Як мохнатый и тупой,
Minds are empty like a hole

Як поднялся и ушёл,
Left his thoughts go for all,
И понятно стало яме,
Why he thought yuk and yummy

Это лёгкий квинтиссенс,
Yuk and yummy differ means,
Яма права, прав и як,
Yuk and yummy is a stack!


Рецензии