Маминi слова

Кожен ранок нібито зоря!...
Піднімалася матінка моя.
Пісню українську заспіва,
Нею мову в душу засіва.
Приспів:
Наймиліші мамині слова –
Їх шепоче вітер і трава,
Їх шепоче сонце і земля,
Й колискова пісня та моя.

Я зросла, здається, в одну мить,
Час мій разом з піснею летить.
Про Вкраїну рідну в ній слова
Нині я співаю вже сама.

Нене-Україно ти моя,
Я й для тебе донечка твоя.
І тебе, як матінку люблю,
Я з тобою долю розділю...


Рецензии