Since I ve saw yesterday

Since I’ve saw yesterday
Your mysterious eyes
Have intention inside
Kiss you once, better twice
Swim across blue lagoon
Like two fish will be nice
Walk beside through the night
Follow moonlight advice
Seems the music for me
Sounding name Jessica
Please be tender to me
I love you Jessica!


Рецензии