Ти кохання мого життя
САМА КРАЩА-ЧАРІВНА ЖІНКА!
В ГРУДЯХ СЕРЦЯ ГУЧНЕ БИТТЯ,
ЯК ТВІЙ ГОЛОС ЛУНАЄ ДЗВІНКО!
ТВОЇ ОЧІ-ТО ЦІЛИЙ СВІТ!
ЩИРА ПОСМІШКА-СОНЦЕ ЯСНЕ!
НІЖНІ ГУБИ-ТО КВІТІВ ЦВІТ,-
ТИ ЦАРІВНА МОЯ ПРЕКРАСНА!
Я ПРОЖИВ БИ УСЕ ЖИТТЯ,
ІЗ ТОБОЮ:У ЩАСТІ Й ГОРІ-
ТА НЕМАЄ ВЖЕ ВОРОТТЯ,
ПОМІЖ НАМИ БЕЗКРАЙНЄ МОРЕ!
МОРЕ ЧИСТИХ СОЛОНИХ СЛІЗ,
І ХОЛОДНИХ НОЧЕЙ БЕЗСОННИХ,
НЕДОВІРИ ПОХМУРІЙ ЛІС,
І СТРАЖДАНЬ ГЛИБОЧІНЬ БЕЗДОННА.
І ВІД ЦЬОГО ДУША БОЛИТЬ!
ТАК ВІД МУК НЕЗЕМНИХ ПАЛАЄ!
ПОВЕРНУТИ ХОЧА Б НА МИТЬ,
ТЕ ЧОГО ВОНА ТАК БАЖАЄ...
Свидетельство о публикации №108101601144
Така её доля... О боже мой милый!
За що ж ты караешь её, молоду?
За те, що так щидро вона полюбила
Казацкие очи?..
Виктор Мурзин 21.09.2009 14:11 Заявить о нарушении