Палач
бачиш сльози?
Вийми ніж він зайвий тут
Коли у серці лиш морози
Йому страждання не ідуть!
Поглянь у вічі,
бачиш біль?
Забери слова свої брехливі,
Бо не малює образ твій
Уява, на скривавленій тканині!
Послухай рухи,
чуєш тишу?
Зніми фальшиву маску суму,
Коли твої думки колише
Лиш короткий потік струму.
Бачиш рвані
рани у душі?
Тепер хоч смійся, хочеш плач
Не зробиш більше боляче мені,
Тепер лиш я сама собі палач!
Свидетельство о публикации №108101502727
Ольга Скворцова 2 28.08.2009 22:01 Заявить о нарушении
для любви не существует слов впринципе, всё должно читаться в глазах...
Ольга Стужная 28.08.2009 23:09 Заявить о нарушении