Якось трапля ться так...

Якось трапляється так,

Коли все летить шкереберть,

Життя зупиняється там,

Де краще не бути тепер.

 

Ти бачиш лише як уламки

Прозорих надій, сподіваннь,

Всього, що було так потрібно,

Проносяться в вирі стражданнь.

 

Ти бачиш, як люди, події

Проходять повз тебе тепер,

Бо це вже нікому не треба -

Жаліти, упавших з небес...


Рецензии