Для тебя
Забути погляд твій, слова.
Та більше хочу повернути
Тебе, обійми та вуста.
Продовжую тебе любити,
Надія в сердці ще живе,
Її, на жаль, не можна вбити -
Вона, мов квітка та цвіте.
Твій голос у вісні я чую,
Я бачу очі у ночі,
Твої вуста в ночі цілую,
Пишу для тебе лиш вірші.
Твій образ у моєму сердці -
Не можна стерти його враз.
Відкрила я для тебе двері -
Та доля вже чекає нас.
Як хочеться тебе кохати,
охаю лиш тебе, тебе.
Від болю почала співати
Та позабула про себе.
Пишу для тебе новий віршик -
Нехай він трішечки сумний
Та в сумі він не буде гіршим,
Бо він для тебе, а ти - мій!
Свидетельство о публикации №108101202011