Дивоцвiт
Дитячі душі окриляє.
Він до збілівших сивих літ,
В полоні чар мене тримає.
Ще й раз-за-разом щось нове,
В житті творити закликає.
Наснагу й силу придає,
Із смутку в радість повертає...
... Вмить з іскри полум’я роздме,
Мету і мрію поєднає.
Прогонить піснею сумне,
І сміхом душу звеселяє.
Зимою в холод, в теплі дні,
Не знає зустрічі з журбою.
Твій дивоцвіт, в кожній порі,
Знайди його і він з тобою.
Свидетельство о публикации №108101104201