Мiй свиногриз

Штурхання втiх -
втiк я вiд них,
ничуся -
до нестями...

Благаю...

Омани!

У вiрш цей,
що стих
нув...

Тичуся
в яму Ями.

Ця теоманiя -
мiй свиногриз,
лезо для хмар i мари,
сила нечиста,
бажання...

Хоч бiс...

...Хоч з небес.

А з обійм білінгвізму
виссссс
клизззз
нути.

 


Рецензии