My lovely friend
Let’s sit on steps
Let’s sit at moonlight night
Let’s look at stars
And Under sacred sky
Let’s open hearts
My lovely friend
Let’s sit on steps
In stranger’s monastery
Not shutting eyes
Let’s sacrifice
Sit under stranger’s tree
Свидетельство о публикации №108100600652