Вiдверни вiд серця печалi,

       ***
       Наталі.
Відверни від серця печалі,
Душу трунком наповни до дна.
У веснянім квіто-розмаї,
Ти у мене, кохана, одна.

Непитайся, що буде далі,
Відповім я цілунком сповна.
В серці вірнім, тихім причалі,
Вже не кличе до мандр далина.

Мого щастя зірко-надіє,
Серед світу мріяна мріє,
Я до тебе ішов крізь віки.

Ніч втекла сполоханим птахом,
Під стареньким батьківським дахом,
Знов майструють гніздо ластівки!


Рецензии