Пахнуть яблука устами, -

***
Пахнуть яблука твоїми устами,-
Спиняєш зиму ластівками брів.
І здаються хатки парусами,
У ніч відійшовших тужних кораблів.

Зорі снують диво-цвіт небесами,
Згораючий всесвіт серед степів.
Мандрував я також до нестями,-
Бо замало здалося рідних світів.

Дозрів садок від співу солов’їв,
Повагом ранок ходить між полів,
І пахнуть яблуком твої уста.

Нагадуючи молодість, кохання,-
Які років не вбила суєта,
Не обпалила жадоба чекання!


Рецензии
Красиві вірші.Браво,читаю з задоволенням.Дякую:))))

Ольга Гладий   12.10.2008 00:54     Заявить о нарушении