Восеньскiя зарысоукi

(на белорусском языке)
 
Лета адыйшло, яму на змену
восень, пачынаючы мастак,
разлiла такое мноства фарбау,
што не можа iх сабраць нiяк.
Паглядзiць, ей штосцi не па густу, -
пачынае дожджыкам змываць...
Да Зiмы, што адбярэ палiтру,
восень будзе мыць i маляваць.


Рецензии