Нiхто

Я перестану писати вірші,
Я кину все під колеса авто,
Я залишу мрії і ти
Завтра станеш
       для мене ніхто!
Я забуду легко про тебе,
Я покину своє тихе житло,
Я напишу на темному небі,
Що ти більше
       для мене ніхто!
Я відпущу біль на волю,
Я закрию в минуле вікно,
Я більш не хворію тобою,
Тепер ти
       для мене ніхто


Рецензии
Дуже гарно! Чимось нагадало ранні пісні Ірини Білик - гарний, небанальний альбом про почуття...

Анна Подолянская   04.10.2008 19:03     Заявить о нарушении