***

Я в снах блукаю, як в безодні
Шукаючи тебе, моя душа,
Хапаючись за вічність вже сьогодні
Розумію, що без тебе я не я...
Блукаю в мареві шалених мрій,
В холодному, забутому гаю...
Ти тут зі мною... та не мій!..
І я самотняя замерзлая іду...
Блукаю в думках, як у лабіринті
Закритому для інших спраглих душ,
Як тая зламаная гілка
Серед сердитих, сірих круч...
Ховаюсь я за довгожданне забуття,
Провалююсь в провалля у любові,
І згадую, йке тоді було життя,
Яка щаслива я була з тобою...


Рецензии