Батькiвщина

Я молюсь за свою Батьківщину,
Я буду боротись за волю її,
Щоб в кожній Вкраїнській родині
Нею пишатись могли!

Я молюся за мову її мелодійну,
За кожну пісню, що в серці звучить,
За наше майбутнє таке ненадійне,
За минуле, що жити нас вчить!

Я молюсь за український народ
За їхні душі і стони,
Щоб небуло ніяких незгод
На УКРАЇНИ розлогих просторах!

Я молюся за себе, бо я українка!
За тебе молюсь -- українець і ти!
Нехай не марніє ж свободи платівка,
Ми будемо разом її берегти!!


Рецензии
Олечка, а за меня?..))))
Молодец, рада.

Анна Черно   20.05.2009 05:50     Заявить о нарушении
И за Вас, чесно-чесно))))
спасибочки =*)

Ольга Стужная   20.05.2009 20:31   Заявить о нарушении