Тобi
Сльзи на моїх очах,
Просто серце віддала тому,
Хто здавив його в руках!
Не питай чому кусала губи,
Чому були руки в крові,
І по кому зараз плачуть люди,
Хто вбив кохання у мені!
Не питай про що шкодую,
Я тобі про це не розкажу...
Ти і сам усе відчуєш
Коли прийдеш на могилу мою!
Не питай чому я так вчинила,
Вже не зможу пояснити...
Лиш розправлю свої крила,
І в твоєму серці буду жити...
Свидетельство о публикации №108100402665
Ольга Стужная 05.03.2009 23:58 Заявить о нарушении