Хай дощ iде

Хай дощ іде, хай сльози ллє від болю,
Хай краще він, ніж я ридає,
Бо неможливо вірити у долю
Коли душа як вогнище палає.
Хай дощ іде, хай б’ється в його вікна,
Хай сумує замість мене він,
Бо я одна давно вже звикла,
Серед холодних сірих стін.
Хай дощ іде, хай сіє смуток за теплом
Хай краще він, ніж я чекає
Бо в серці моститься клубком,
Любов, яку розлука не вбиває!
Хай дощ іде, хай змиє спогади про мене,
Хай виростить в душі надію,
Щоб піднявши оченята в небо
В руках тримала свою мрію...


Рецензии