Там, пiд львiвським замком - римейк-2008

13 серпня на околиці зруйнованого грузинськими військами Цхінвала представники Слідчого комітету Генпрокуратури Російської Федерації виявили тіло загиблого вояка в натовській екіпіровці з нашивкою грузинської армії разом з документами на ім'я Геннадія Вікторовича Борисенка, 1966 р.н., мешканця міста Львова.
(За інформацією інформагентства "Росбалт")



Там під Львівським замком
Старий дуб стояв,
А біля Цхінвала
Найманець лежав.

Труп ся розкладає -
Мертвий він, не спить.
Грузія ж не хоче
Його хоронить.
 
Цвинтарі він нищив
І церкви палив.
Матерів із дітьми
Багатьох убив.
 
Та й поліг звитяжно
На чужій землі -
Коцнули воЯка
"Кляті" москалі.

Ой, не плачте, браття,
Він героєм став -
За Вкраїну в НАТО
Голову поклав.

Тече Чератхеві *,
В ній невинна кров.
Кого скажуть, били,
Будем бити знов.


_______
* Чератхеві - річка в Південній Осетії.


Рецензии