Хай пахне романтично

[Епіграф]
Як романтично пахне ковбаса!
І помідори густо зашарілись.
А у пляшчині - чиста, мов сльоза,
Горілочка домашня причаїлась.
І сало ніжним зваблює тільцем,
І хліб наставив загорілу спину...
Якщо ти млієш, бачачи ОЦЕ,
Чому ж ти, гад, не любиш Україну?!

Олександр БОЙЧУК




Той ніжний романтичний аромат
Лоскоче ніздрі тонко й променисто.
А смак предивний! ох, не взяв би кат -
ЦЕ описати не стачає хисту.

Ковбасонька! Миліша за сальце!
Із нею не зрівнятися й цілункам!
Хто вигадав чудесний виріб цей
На втіху язикам, ротам і шлункам?

Хоч як багато купиш і з'їси,
До магазину знов жадання кличе.
Напевно, в рецептурі ковбаси
Щось криється незнане й таємниче.

У сиву давнину, коли жінки
Ковбаси лиш самі виготовляли,
Щоб їли благовірні й діточки, -
Нехитро й простодушно м'ясо клали.

Тепер - на продаж все, споживачам.
І з чого той продукт, цікаво знати?
Радіє серце, що отим цехам
Є горда назва - М'ЯСОкомбінати.

А вміст ковбас який? Е ні, облиш:
Хто правду взнає, на все місто ахне!
Клієнте, менше знаєш - краще спиш.
Нехай і далі романтично пахне!


Рецензии
ох і усміхнув вірш :)))
але що саме жахливе - правда ж !:))
ти молодець!

Poor Little Girl   24.11.2008 23:16     Заявить о нарушении
Дякую. Шкода, що вірш такий правдивий, і разом з тим (зате) дуже радий, що вдалося тебе усміхнути :))

Александр Некрот   26.11.2008 10:03   Заявить о нарушении
Тепер - на продаж все, споживачам.
І з чого той продукт, цікаво знати?
Радіє серце, що отим цехам
Є горда назва - М'ЯСОкомбінати. - бомба))))

Poor Little Girl   26.11.2008 15:30   Заявить о нарушении