В. Залюбовскому..
І по-собі лишають сіяння..
Гаманці, пісні, вірші та танці-
Недожите своє покаяння.
Не допиті дощенту пляшки,
Не налиті дощерті чарки.
Легкість чарів змінивши на важкість
Потопають в обіймах сварки
Між життям і самим собою,
Власні думки "пошивши в дурні".
Ти мене привітаєшь рукою
І спитаєшь: "ну що, куме, курнєм..?"
Свидетельство о публикации №108100102870