Власть
Я ненавижу слово власть,
И также не люблю его значенье.
Но дай мне Владу,
Я отдам ей власть.
И став рабом, владеть ей стану,
Владу, сжав в объятьях страсти.
Влада.
Я ненавиджу слово влада,
І також не люблю його значення.
Та дай мені Владу,
Я віддам їй владу.
Та став рабом, володіти нею стану,
Владу, зжав в обіймах страсті.
29.09.08 г.
Свидетельство о публикации №108092904448