Тилькы не це
- А МОЖЕ ЦЕ ЙКЫЙСЬ ДУРАЦЬКЫЙ РОЗГРЫШ?
- НЕ.
- НО ЯК ОЦЕ ПРОВИРЫТЫ?
- ЛЫШЕ ПО СОБИ.
- НО АКШО НЕ, ТО ЧО ЩОСЬ НЕ ЗМИНЯЕТЬСЯ?
- ОЙ! НЕ БРЕШЫ.
- НО НЬЧО Ж НЕ ПРЫБАВЛЯЕТЬСЯ!
- ТЫ Ж ЧЮВСТВУЕШ В СОБИ КЩОСЬ НОВЕ!
- ХИБА ЦЕ НОВЕ?
- НУ ВОТ. Я ЩО КАЗАВ!
- НЕ БУДЬ БОЖЕ ПРЫДЫРЙ! ЛУЧЧЕ ЯВЫСЬ!!
- А Я ЩО РОБЛЮ?!
- Я ЧГОСЬ НЕ ПАНИМАЮ!?
- А КАК ЖЕ Ж!
- НУ БОЖЕ! ТАК ТЫ МНИ ОБ'ЯСНЫ.
- НО КАК??
- РАНЬШЕ Ж Я ДОБРЕ ПАНИМАЛА!
- НО ЦЕ НЕ ТКЕ Ж!
- ТАК ПОСОВЕТУЙ ЩОСЬ!
- .... ВЧЮЛА?
- ХЬБА ЦЕ ТАК В ЦЁМУ ВАЖНО?!
- ДЛЯ МЕНЕ ДА!
- НУ А ДЛЯ МЕНЕ НИ!
- КХТОСЬ МУСЫТЬ УСТУПИТЬ.
- ХОЧЕШ ЩОБ Я?
- ДДА.
- НУ Й ЛАДНО.
ННО. ТЫ ЦЕ СУРЙОЗНО?!
АГГА.
- НУ ВОТ ТЫ ЦЕ Й СКАЗАЛА!
- ПИД ТВИМ НАЖЫММ!
- АКАЯ РАЗНИЦА?
ЙЁ НЕ БЫЛО БЫ ЕСЬЛИ Б..
- ЦЕ БУЛО НАЯВУ.
ТАК?
- КОНЕЧЬНО.
- Я ТЕЖ ТАК ДЮЙМ'Ю.
ТАК ЧЁ ТЫ ТЯНЕШ?!
- БО ЩЕ БАЮСЬ.
- ЧОГО?!!
- ОЙ! НЕ СКАЖУ.
- ТЫ ЩО? - ЗНОВ ИЗДЁВАЕШСЯ?!
- ....
- ОЙ! БОЖ'Е! НО ЧО ТЫ В'VЖЕ ХОЧ ЩОСЬ НЕ ЗРОБШ?!
Я ВЖЕ НЕ МОЖУ ТАК!
НАЩО МНИ ЦЕ ТАКОЙ ЦЕНОЙ?!
- НЕВЖЕ В'VЖЕ НЕ ВОЗМОЖНО ЩЕ ПОТЕРПЕТЬ?
- ТЕРПЕТЬ ВСЕГДА ВОЗМОЖНО.
ННО. МНЕ ПРОСТО СТЫДНО ЖИТЬ.
- ДА. ТАК Й МАЕ БУТЫ АКШО З ТВГО ТЫ НЕМАЕ ТОЛКУ ДЛЯ ДРУГГХ.
- ТАК ЩО МЕНИ РОБЫТЫ?
- ЖДАТЫ МЕНЕ.
- ОЙ! В МЕНЕ НЕМАЕ СЫЛ ВЖЕ ВОЗМУЩАТЫСЬ.
- ТО Й ДОБРЕ!
- ....
- НЕ НАДА ТИЛЬКЫ ЗОБИЖАТЫСЬ.
- ....
- Й МОВЧАТЫ ТЕЖ.
- А ЩО МЕНИ РОБЫТЬ??
- ЖДАТЫ МЕНЕ.
- А Я ЩО РОБЛЮ?!
- ТЫ ПАНИКУЕШ!
Свидетельство о публикации №108092901358