Прокидайся козацькая кров...

Прокидайся козацькая кров,
Прокидайся наш дух нездоланний,
Ми за Бога і віру в любов
Поведемо людей бездоганно.
 
Наша віра свята і нестримна,
Сонце темряву в нас розірве,
Нашу справу, козаче, підтрима,
В наших жилах ця сила живе.
 
Мы Расини, від Бога родились
І ми славимо його в Віках,
І та кров, що за нього пролилась,
нам Славенам в цей час доріка.
 
В нас заплющені очі, жадоба
нас штовхає в грошей круговерть,
Доведемо країну до гроба,
Нас чека неминучая смерть.
 
Настав час прокидатись козакам,
Повернути утрачену честь,
Запроданців узяти за сраку
Та відправить подалі їх геть.


Рецензии