Ми йшли вiдомими шляхами...

Ми йшли відомими шляхами,
Не знаючи куди йдемо.
Світ змінювався разом з нами.
А ми шукали всі тепло.

І десь воно, ми точно знали,
Чекає нас. Та вже горить.
Життя своє не раз зламали,
Але в душі застигла міць.

Ми проривались крізь неправду.
Собі ми вірними були.
Але відкриті в душах рани
Давали знати по собі.

І ми, не знаючи де дітись,
Блукали по світу, мов сни.
Та раптом взяли і зустрілись.
Злились, як крапельки води.

До нас приєднуються стрімко
Такі ж, шукаючі тепло.
Такі маленькі, як сльозинки
Зможуть створити джерело.

Ми понесемося по світу,
Та вже не самі по собі.
І нас не зможуть зупинити.
Ми жити будемо завжди.


Рецензии