Про вiчнiсть i доцiльнiсть
І радість, і печаль, й любов,
самотність, дружба, і розлука,
Початок і кінець розмов...
Що ми окремо всі у світі -
Нам лиш здається знов і знов.
Та ми - Єдине й Неповторне,
ПРАВІЧНЕ, як сама ЛЮБОВ.
Свидетельство о публикации №108092504111