Високо, далеко
У сірому небі,
З’являються сотні,
Мільйони краплин.
Швидко, невпинно,
Прямують на землю
Кульки дзеркальні
Свіжим дощем.
Вийду на поле,
Ногами в багнюці,
Серцем у небі
Серед зірок.
Долоні відкрию
Водам назустріч,
ВпадУ на коліна
У килим квіток.
ВисОко, далеко,
У сірому небі,
Я бачу твій образ.
Це щастя ковток.
Свидетельство о публикации №108092503379