Моей мамочке укр

Мамо моя люба,
Ненько моя мила
Ой, чого так рано
Скроні посивіли?

Звідки взялись зморшки
На твоїм обличчі?
І чому неспокій
Загляда у вічі?

Заспокойся, рідна,
Не хвилюйся, нене,
Скоро я приїду.
Добре все у мене.

Вслухайся, матусю,
Серце радо б’ється –
Діти всі в порядку,
Добре їм живеться.

Бо Твоя турбота
Нас оберігає,
Твоє щире серце
Шлях нам прокладає.

Хай тривоги й біди
Тебе обминають,
Ніжні світлі очі
Сліз повік не знають!

Хай життя прикрасять
Діти, внуки, квіти!
Ти нам найрідніша,
Найдорожча в світі.


Рецензии