Над мо ю землею неб лою...
Нове Сонце згасає щомить...
Своїм тілом шукаю тіло я,
Чия тінь півпрозора лежить
На сьому важкому камені...
На жовто-гарячому пламені
В німоті догоряє сон...
Серед тисячі сірих вікон
Прагну знайти аметистове
І живий силует у ньому.
І щоб очі відкриті й чистії
Попросили мене додому...
Свидетельство о публикации №108092401849
Доволі непогано!:)
Мені сподобалось!:)
Женя Тимошенко 24.09.2008 18:39 Заявить о нарушении
Карис Фалэтти 24.09.2008 20:16 Заявить о нарушении