Човник
День і ніч блукає
Забарився човник в морі
Ніхто й не згадає
І зірками плаче небо
Море їх збирає
Тихо-тихо скиглить човник
Хмарки випускає
Притомився човник в морі
І зв'язку немає
Сумно з моря гіркі сльози
Кормою ковтає
Наче мати синє море
Човник колисає
Колискову заспіває
Й човник засинає
Свидетельство о публикации №108092303190