Пiд Снiгом
Досить чекать
Відповідь маєш дать
Знову не зміг
І збитий з ніг
Серце ховаєш в сніг
Знову тікать
На весну чекать
Страх свій під сніг ховать
Та прийде весна
Вийме вона
Крім серця з-під снігу стільки лайна...
Свидетельство о публикации №108092303179