Безвинна осiнь

Ти не дивись, що дощ надворі,
Що за вікном лише плюс п'ять,
Що пташки зграйками сидять,
Що холод в кожнім вашім слові.

Ти не дивись, що скрізь калюжі,
Що жовте листя напівмертве,
Аптека замість фітнес-центру,
Що ваші погляди байдужі.

Забудь про клейкий бруд підошов,
Про парасольку у куті,
Про вечори насамоті,
Про кілька порваних запрошень...

Ти не гнівись на сіру осінь,
Це лиш предзимна пора року.
Якщо вперед не зробиш кроку,
То краще не сумуй вже зовсім.


Рецензии