Дзеркало

У дзеркалі своєї долі
Усе ми бачим навпаки.
Хоч дзеркало те на стіні,
Та часом глибше, аніж море.

У дзеркалі своєї долі
Ми бачим сльози, а не сміх,
Благословення, а не гріх.
І так звикаєм мимоволі.

У дзеркалі своєї долі
Ми бачим інший сенс життя
І зміст чужого майбуття.
І так вмираємо поволі.

А дзеркало чужої долі
Розкаже правду всю про нас.
Хтось інший дивиться в цей час
У дзеркало своєї долі.


Рецензии