Ти

Ти мрія, до якої я не прагну.
Ти сонце, від якого я біжу.
Ти думка, що ховає правду,
Якої я нікому скажу.

Ти моя пристрасть, яку я не бажаю,
Моє тепло, яке не бережу.
Та й радості з тобою я не знаю.
Хоча...поганого нічого не скажу.

Ти поле з небокраю і до краю,
Тебе вивчати денно і вночі.
Але три тисячі синців я маю
Від щирих спроб довіритись тобі.

Ти наче море, що лякає штормом,
Зненацька хвилі, дощ, гроза.
А потім раптом знов застигне в штилі.
Але вже в іншім морі плавають суда.

Ти наче вітер, що летить з-за моря,
Такий вологий, теплий і м'який.
У нього присмак неосяжності і волі.
Але він став занадто вже різкий.

Ти ясна зоря на моєму небі,
Але одна в холодній пустоті.
Мені ж до світла і до волі треба,
Тому ти шлях не вказуєш мені.


Рецензии
Тёмка...
не люблю украинский
не люблю поэзию
но люблю то, как ты пишешь.
очень сильно понравилось.очень. :)

Квиточка   20.09.2008 18:40     Заявить о нарушении
просто ты не чувствуешь Украинский так, как я:) признай это:) и сделай мне комплимент:) ты же не придумываешь новые слова для этого языка. а я придумываю:)

Вредный   21.09.2008 22:48   Заявить о нарушении