НА МОРI

       Як на морі-океані хвиля в берег люто б'є,
       Море сердиться на мене і купатись не дає,
       Та я хвилі не боюся і далеко запливу,
       Я зумію в синім морі довго бути на плаву!

       А безмежне синє море і сміється й стугонить,
       Але тут підступна хвиля накриває мене вмить.
       Ой, рятуйте, мама з татом, швидше витягніть зводи!
       Вже не хочу я купатись, бо недовго й до біди.

       Краще з мокрого пісочку будуватиму міста,
       Дочекаюсь, поки стане, наче дзеркало, вода.
       А з ласкавим, теплим морем ми поладимо завжди.
       Літа я не уявляю без солоної води!
       
       


Рецензии