Tриск любовi

***

П`ю триск* любові
З уст конкубіни**.
Драгливі, знадні...
Ті сльонци*** душу чистять
Зелживість**** щоб згоріла.


*триск - трясовина на болоті.
**конкубіна - наложниця.
***сльонци(староукр.слово) - щипці для очищення
 гноту свічок.
****зелживість - кривда, образа.


Рецензии
Гарно і не звично.Дякую. :)))

Ольга Гладий   21.09.2008 01:24     Заявить о нарушении