Роса на устах

***

Роса на устах
Солодка і вогненна,-
Lachrima christi!*
Сповнений хмелем легким
У тіні крил rara avis**.


* Lachrima christi!(лат.) - Христова сльоза(сорт вина).
** rara avis(лат.) - рідкісна птаха.


Рецензии