Бiснуeться дощ!

***

Біснується дощ!
В зимниці* божевілля
Осліпла дурість;
У полум`ї печалей
Звалився світ, як стерво...


* зимниця - від зимнить, тобто лихоманить, кидає із жару в холод.
Зимниця тут - лихоманка.


Рецензии