Для тебе
І хмар не буде у житті – лиш небо!
З якого пісня кожен день лунає,
Цю пісню я тобі одній співаю.
А всесвіт в даль летить…
Ми живемо одну лиш мить…
Ти часу не втрачай,
Люби життя, мене кохай…
Хай сонце сяє і струмок дзюркоче,
Трава зелена – та, яку ти хочеш.
Хай гарний сон насниться кожній ночі,
А зранку радістю хай сяють очі.
А всесвіт в даль летить…
Ми живемо одну лиш мить…
Ти часу не втрачай,
Люби життя, мене кохай…
08.03.2008
Свидетельство о публикации №108091803838
Дуже гарний вірш!
Ольга Бо 20.10.2008 21:14 Заявить о нарушении
Владимир Васильчук 21.10.2008 10:36 Заявить о нарушении